sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Saamisen lakkaamisesta

Takavuosina eräs nimeltämainitsematon sosiologi julkaisi väitteitään naisten seksuaalisesta vallasta. Hänen tekeleensä perustui pitkälti hänen omiin kokemuksiinsa saamisen vaikeudesta. Saamattomuutensa syyksi sosiologi epäili sitä, että naisissa on jotain vikaa. Sosiologilta jäi huomaamatta, että muilla miehillä hänen ympärillään ei ollut vaikeuksia naisen saannissa. Jos naiset olisivat niin tarkkoja tavarastaan kuin sosiologi väitti, kukaan ei saisi ikinä pesää. Ja sehän ei pidä paikkaansa.

Naisten ja miesten perustavanlaatuinen ero on siinä, että naiset syyttävät ongelmistaan itseään ja miehet syyttävät niistä muita. Molemmat ovat yhtä usein väärässä, ja molemmilla olisi oppimista toistensa strategioissa.

Ei tarvitse olla sosiologi ymmärtääkseen, miksi jotkut miehet eivät ikinä saa keneltäkään. Soveltuvin osin samat ohjeet pätevät myös naisiin. Mies, nämä vinkit luettuasi onnistut varmasti.

1. Jos et saa ikinä keltään, vikaa on joko ala- tai yläpäässä. On myös mahdollista, että vikaa on molemmissa.

2. Jos saat kerran, mutta et useammin samalta yksilöltä, teet todennäköisesti jotain väärin.

3. Jos pääset keskusteluyhteyteen, muttet ikinä vällyjen väliin, jutuissasi on jotain vikaa. Rasistiset vitsit, alapääjutut, uhripuhe, viittaukset omaan väkivaltaisuuteen, katkera tilitys eksistä, tai muu negatiivinen mössö on syytä jättää kotiin. Todennäköisesti puhut kaiken kaikkiaan liikaa itsestäsi. Itse olen todistanut helsinkiläisessä kahvilassa, kun treffikumppanini avautui kolmen tunnin ajan matkastaan Intiaan eksänsä kanssa. On kiistatta siistiä käydä Intiassa, mutta trust me, on vieläkin siistimpää saada pesää. Mieti, kumpaan haluat treffeillä keskittyä. Ja ihan oikeesti pojat: se, miltä eksäsi näytti norsun selässä, ei kiinnosta ketään. Säästä meitä yksityiskohdilta.

4. On mahdollista, että haiset pahalta. Eikö kotona opetettu peseytymään ja vaihtamaan alusvaatteita? Hiusten pitää olla puhtaat, eikä puserossa saa näkyä ruokatahroja. Pese hampaasi kahdesti päivässä ja pureskele aterioiden välillä xylitol-purkkaa. Hampaattomuus on ihan järkyttävä turn-off.

5. Alapäähygienia on aivan oma lukunsa. Moni mies valittaa oraalisen kanssakäymisen niukkuutta intiimisuhteissaan. Oletko koskaan miettinyt, että alaosastosi haisee vaan niin yököttävälle, ettei kukaan normaali nainen halua olla kanssasi tekemisissä? Mahdollisuutesi parantuvat merkittävästi, mikäli h-hetken aluksi pyydät time outtia pistäytyäksesi suihkussa. Voit hyvin pyytää neitokaista liittymään seuraasi.

6. Älä kommentoi treffeillä muiden naisten ulkonäköä. Keskity siihen naiseen, joka on seurassasi. Muiden naisten negatiivinen kommentointi antaa öykkärimäisen vaikutelman, ja tarjoilijan tissien ihastelu saa treffikumppanisi tuntemaan olonsa epävarmaksi. Pysy neutraalina, vaikka seuralaisesi testaisi sinua haukkumalla itse jonkun naisen ulkonäköä. Puhe kannattaa aina palauttaa seuralaisesi miellyttävän ulkonäön kehumiseen. Riittää, että myötäilet seuralaisen näkemyksiä ulkonäköasioissa. Jos hän tuntee olonsa kauniiksi seurassasi, näette todennäköisesti uudestaan.

7. Raha ei ratkaise, tärkeintä on terve itseluottamus. Sinun ei tarvitse tehdä naiseen vaikutusta rahalla, vaikka sitä olisikin. On paljon tyylikkäämpää antaa hänen itse tehdä johtopäätökset varallisuudestasi. Jos taas olet täysin pennitön, ei sitäkään kannata mainostaa, jos ei salaillakaan. Suomessa naiset ovat työelämässä, ja heillä on oletettavasti omaakin rahaa käytössään.

8. Älä yritä liian kännissä. Arvostelukykysi on heikoimmillaan, ja käytöksesi alta kaiken arvioinnin. Päädyt vain tekemään kaikki edellä luetellut virheet. Suurin osa ihmisistä joko itkee tai haastaa riitaa ollessaan humalassa. Kumpikaan ei johda haluamaasi lopputulokseen.

9. Yritä huolehtia itsestäsi muutenkin kuin runkkaamalla. Harrasta liikuntaa ja käy joskus parturissa. Katso mitä syöt ja millaisissa tamineissa kuljet julkisilla paikoilla. Kaikkien ei tarvitse olla ruskettuneita kehonrakentajia, vaan ihan normaalit terveet elämäntavat ja tavalliset siistit vaatteet kelpaavat.

10. Älä intä vastaan. Todennäköisesti olet edelleen sitä mieltä, että mikään näistä väittämistä ei ole juuri sinun kohdallasi totta, vaan vika on ympäristössäsi. Joo, voi olla. Voit ihan vapaasti jatkaa nykyisellä tyylilläsi, mutta niin toimimalla et saa ikinä, tai ainakin niin harvoin, että sillä ei ole käytännössä merkitystä. Jos haluat sysätä elämäsi toiselle tolalle, koeta tehdä jotain toisin. Katso välillä peiliin, ja mieti, mitä muut sinusta ajattelevat. Et ole maailmankaikkeuden keskus, muut eivät pelaa sinun keksimilläsi säännöillä. Koeta inttämisen ja vänisemisen sijaan selvittää, millä säännöillä muut pelaavat, ja mene sitten leikkiin mukaan. Katkeruus ja muiden syyttely johtavat vain siihen, että kuolet yksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti