tiistai 15. marraskuuta 2011

Uni Tunnetusta Kiinteistövälittäjästä

Huomio! Kaikki seuraavassa esitetty on alitajunnan ja mielikuvituksen tuotetta, jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa.

Näin nimittäin unta Kiinteistökuningatar Kaisasta (jatkossa KK). Oikeastaan se oli painajainen.

Hän asui jossain Uudellamaalla isossa palatsissa, joka oli aidattu ja vartioitu.
Hänellä oli kotiorjiin rinnastettavaa palvelusväkeä, ja narrina hovissa oli Sami Hedberg. (WHAT!!)

Itse tapasin KK:n, koska yksi yhteinen ystävämme oli pyytänyt minua mukaan työkeikalle tekemään PR:ää KK:n firmalle. KK ei pitänyt minusta, koska minulla on tumma tukka. Ystävästäni hän piti, sillä heillä oli molemmilla vaalea tukka.

Jouduin KK:n palatsiin, koska hän ei suostunut jättämään minua matkalla mihinkään, mistä olisin voinut jatkaa matkaa julkisella liikenteellä. Hänen mielestään autottomat olivat luusereita.

KK:n palatsissa henkilökunta naureskeli salaa kyökissä emännälleen, mutta heidän oli pakko olla hänellä töissä, koska Palatsi oli paikkakunnan merkittävin työnantaja.

Nyt kun tarkemmin ajattelee, niin onkohan mulla mennyt alitajunnassa Kiinteistökuningatar Kaisa ja Tuurin kyläkauppa sekaisin?

Unessa joku väitti, että ohjelma tulee Maikkairilta. Korjasin oitis, että Liviltä se itse asiassa tulee. Miten unessa voi muistaa tuommoista?

Lopulta pääsin pakenemaan KK:n palatsista. Muurien ulkopuolella seistessä mietin, että tämänpäiväisessä jaksossahan sitten selviää, miten KK on hankkinut palatsinsa. Ohjelmatiedoissa nimittäin lukee, että KK myy kotinsa Vantaalla ennen häitään Kimmon kanssa.

Olenkohan katsonut liikaa tätä ohjelmaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti